Eetcafe De Witte Brug

Eetcafe De Witte Brug is gevestigd in Breezand, Hollands Kroon. Het dankt zijn naam aan de ‘witte brug’ die aan de overkant van het pand ligt. De eigenaren, Rina en Dennis Terpsma, hebben aan de overkant van het eetcafe nog een horecabedrijf: Bar De Dors(t)Vlegel.

Medio 2017 is het stel begonnen aan de renovatie van de voormalige snackbar. Rina wilde er graag een gezellig, warm en modern eetcafe van maken, waar jong en oud zich welkom voelt. Door hard werken en weinig slapen, konden de deuren van het nieuwe eetcafe al met de kerstdagen in 2017 open.

Eten, drinken, catering & meer

U kunt bij De Witte Brug terecht voor ontbijt, lunch en diner. Maar dat is niet alles, want met De Witte Brug en De Dors(t)Vlegel kunnen Rina en Dennis alles op horecagebied aanbieden: van een luxe brunch tot catering op locatie en van een heerlijke daghap tot een groepsdiner voor 120 man.

Wilt u binnenkort een feest geven op een gezellige locatie of zoekt u een professioneel cateringbedrijf? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina. Gewoon genieten van een lekkere plateservice? Kom langs en geniet!

Van toen tot nu!